Budete potřebovat:
Postup:
V míse smíchejte sójovou omáčku, med a koření. Rozpalte pánev s lžící sezamového oleje na střední teplotu. Nakrájené tofu osmahněte na pánvi, dokud nezezlátne. Poté dejte stranou. Na zbytku oleje osmahněte nakrájenou zeleninu. K zelenině přidejte tofu a zalijte směsí sójové omáčky, medu a koření. Chvíli povařte a mezitím si připravte rýži podle návodu. Smíchejte dohromady a máte hotovo!
TIP: Stáhněte si ukázku jídelníčku zdarma a buďte fit i po 40!
Budete potřebovat:
Postup:
Kuřecí maso očistěte, vložte do horkovzdušné fritézy, nastavte na 180 °C a cca 10 minut. V půlce času prsa otočte. Mezitím si nakrájejte zeleninu. Až bude maso hotové, nakrájejte jej na kostky, smíchejte s čočku z konzervy, avokádem, cibulí a vlašskými ořechy. Zvlášť si připravte dresink smícháním olivového oleje, balzamika, soli a pepře. Polijte salát dresinkem a promíchejte. Dobrou chuť!
TIP: 5 receptů na praktické svačinky
Budete potřebovat:
Postup:
Hovězí maso potřete olejem, osolte, opepřete a vložte do horkovzdušné fritézy nastavené na 190 °C na cca 10 minut. V polovině maso otočte. Mezitím si připravte batáty a zeleninu. Omyté batáty nakrájejte na hranolky, stejně tak nakrájejte cuketu a mrkev, pokapejte olejem, osolte, opepřete, přidejte česnek a případně okořeňte dle chuti a nechte péct při 190 °C asi 15 minut. Hotové maso nakrájejte na plátky a podávejte s dozlatova opečenou zeleninou. Bon appétit!